DESPRE COMPANIA DE PAZA R.O

De-a lungul timpului, COMPANIA DE PAZA R.O si-a remodelat structura in functie de cerintele pietei, dar si din dorinta de a oferi o varietate cat mai mare de servicii specializate sau solutii complete.

Preocuparea pentru calitate ne defineste, printr-o evaluare periodica a oamenilor, a sistemelor de securitate, in acest fel reusind sa ne asumam responsabilitati pe care sa le putem onora permanent.

Ca rezultat al acestui efort COMPANIA DE PAZA R.O a urcat în topul firmelor de pază pe anul 2019 până pe poziția 11 cu peste 1000 de angajați.

Serviciile noastre

Paza si protectie

Monitorizare si interventie

Proiectare si instalare sisteme de alarma

Insotire si transport valori

Garda de corp

Consultanta de securitate

Atributiile agentilor de paza sunt:

- Supravegherea continua a zonei de responsabilitate

- Verificarea si respectarea regulilor de acces si evacuare, stationare si securitate in zona obiectivelor;

- Transmiterea catre seful de zona a tuturor informatiilor despre activitatile din zona postului;

- Semnalarea defectiunilor evidente sau a disfunctionalitatilor;

- Supravegheaza caile de acces si gardul imprejmuitor din zona de responsabilitate;

- Verifica incuietorile, usile si ferestrele incintelor la terminarea programului si in zilele nelucratoare, precum si integritatea sigiliilor aplicate;

- Consemneaza in registrele specifice circulatia auto si pietonala din obiectiv,precum si predarea-primirea cheilor,corespondentei si documentelor incredintate.


Toti agentii sunt pregatiti si calificati in conformitate cu prevederile legii 333/2003 si sunt echipati cu:

- uniforma de serviciu conform postului in care isi desfasoara activitatea;

- ecuson de identificare;

- statie radio sau telefon mobil;

- tomfa;

- spray iritant-lacrimogen;

- lanterna pentru posturile de patrula si cele de noapte;

Atributiile sefului de zona:

- Se subordoneaza direct sefului departamentului paza si nemijlocit managerului de securitate sau administratorului societatii beneficiare;

- Cunoaste consemnele posturilor si normele interne ale beneficiarului si asigura respectarea acestora de catre agentii de paza;

- Coordoneaza serviciul de paza din obiective, verifica agentii de serviciu din toate posturile si consemneaza situatia in registrul de lucru;

- Mentine permanent legatura cu reprezentantii desemnati de beneficiar, comunicand problemele aparute, in vederea solutionarii operative a acestora; ;

- Intocmeste raportul zilnic de activitate, rapoartele informative cu privire la evenimentele aparute pe timpul serviciului si le preda reprezentantului desemnat de beneficiar;

Sistem de alarma

Forma clasica a unui sistem de alarma conceput pentru monitorizare si interventie cuprinde:


Centrala de detectie si alarmare:

- este componenta de baza a unui sistem de alarma si este specializata în supravegherea semnalelor de stare venite de la detectori specializati si in raportarea schimbarilor de stare; acesti detectori sunt conectati la intrarile centralei.


Elementele de detectie:

- detectoare de miscare - se instaleaza atat in interior, cat si in exterior; exista solutii disponibile pentru orice fel de spatii si conditii de mediu, avand în vedere posibilitatea reglarii sensibilitatii de detectie si imunitate la perturbatii electromagnetice.

- detectoare de geam spart - se instaleaza pentru a ridica gradul de protectie perimetrala prin detectarea spargerii geamurilor de la usi sau ferestre; alarma se declanseaza la detectarea frecventelor emise prin spargerea geamului.

- detectoare de vibratii - detecteaza tentativele de perforare a peretilor si a tocurilor de usi si ferestre; marele avantaj este ca detecteaza o efractie inainte ca ea sa se produca.

- contacte magnetice - sunt folosite pentru protejarea usilor si a ferestrelor si pot fi instalate în punctele de acces vulnerabile, asigurand o protectie perimetrala.


Elemente de comanda

- tastatura - permite armarea si dezarmarea întregului sistem de alarma, pentru comenzi speciale, pentru programarea centralei, pentru afisarea starii sistemului si pentru citirea istoricului evenimentelor;

- elemente de avertizare: audio (sirena) si optice;

- elemente de alarmare la distanta - GSM, comunicator telefonic, interfata de conectare la dispeceratul de supraveghere.


Va asiguram de promptitudine, maxima atentie in recomandarile facute si profesionalism la instalarea solutiei. Sistemele instalate pana acum ne recomanda ca fiind una dintre cele mai serioase firme din domeniu datorita raportului ideal de pret-calitate pe care il cautam pentru clientii nostri.


Pentru o oferta de sistem de alarma ne puteti contacta: dispecer.serviciu@companiadepaza.ro / 021.321.59.09

Pentru probleme tehnice ne puteti contacta: tehnic@companiadepaza.ro / 021.321.21.59.09

CERTIFICARI ISO


COMPANIA DE PAZA R.O detine urmatoarele certificari ISO :

Doriti sa colaboram ?

CERE OFERTA

Sunteti interesat de:

Va multumim pentru mesaj ! Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp !