CARIERA

Cariera in cadrul COMPANIA DE PAZA R.O inseamna a face parte dintr-o mare familie, a imparti responsabilitatile si beneficiile rezultate din activitatea desfasurata in beneficiul clientilor nostri.

Investim in oameni - Societatea noastra se ocupa in mod constant de pregatirea si specializarea personalului. Organizam in mod periodic cursuri interne de instruire pentru agenti si cursuri specializate inainte de preluarea fiecarui obiectiv in parte, pentru o performanta cat mai mare a serviciilor de paza, in functie de particularitatile obiectivului respectiv.

Domeniile de angajare - Domeniile de angajare nu se rezuma numai la activitatile specifice pazei si protectiei, ci include si activitatile de vanzari si dispecerat.

Posturi libere - Ofertele de munca difera de la o localitate la alta, in functie de necesitatile sucursalelor din teritoriu


Firma noastra recruteaza si promoveaza angajatii sai pentru calitatile lor intelectuale si pentru motivatia lor de a fi parte a unei echipe dedicate profesiei de specialist in domeniul pazei si protectiei. Echipa noastra lucreaza impreuna cu clientii nostri pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate, adaptate la cerintele si nevoile in continua schimbare ale mediului de afaceri si legislativ romanesc. Compania de paza R.O se angajeaza sa creeze conditii propice dezvoltarii si promovarii profesionale a angajatilor sai pe baza de oportunitati egale. O cariera la COMPANIA DE PAZA R.O ofera motivatie, crestere profesionala si responsabilitate. Candidatii pentru un post disponibil in COMPANIA DE PAZA R.O trebuie sa demonstreze initiativa, etica si interes pentru munca desfasurata.


Selectia personalului nostru se face dupa criterii foarte stricte, de ordin profesional, medical si fizic. Experienta vasta a agentilor nostri a fost acumulata pe parcursul mai multor ani, o mare parte dintre acestia fiind foste cadre MIRA, MapN, SRI si Jandarmeria Romana.

Societatea noastra se ocupa in mod constant de pregatirea si specializarea personalului. Organizam in mod periodic cursuri interne de instruire pentru agenti si cursuri specializate inainte de preluarea fiecarui obiectiv in parte, pentru o performanta cat mai mare a serviciilor de paza, in functie de particularitatile obiectivului respectiv.
Cursurile de Pregatire Profesionala pentru posturile de agenti de paza se finalizeaza prin Certificate de Pregatire Profesionala avizate de catre Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, iar Atestatul in domeniul pazei si protectiei este emis de Inspectoratul General al Politiei Romane din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

In derularea acestor cursuri, agentii dobandesc cunostinte specifice domeniului de activitate:

- tipurile de documente folosite in serviciul de paza si modul de utilizare a acestora;

- situatii practice specifice agentilor de paza si ordine pe timpul serviciului (executarea controlului bagajelor, al autovehiculelor, control corporal, etc.);

- masuri de prim ajutor;

- proceduri de interventie in caz de incendiu, cutremur, explozie, etc.

- folosirea echipamentelor si mijloacelor de autoaparare din dotare;

- modul de actiune in cazul tulburarii linistii publice;

Cerinte

AGENT DE PAZA / INTERVENTIE


Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

- rezistenta la stres;

- disponibilitate de lucru pe timp de noapte si in week-end;

- conduita morala ireprosabila, corectitudine, responsabilitate;

- fara antecedente juridice;

- experienta intr-un post similar - min. 1 an;

- permis conducere categoria B (doar pentru Agentii de interventie);

- certificat de calificare profesionala - constituie un avantaj;


Responsabilitati:

- Executarea sarcinilor specifice activitatilor de paza a bunurilor si persoanelor;

DISPECER


Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

- studii medii finalizate;

- experienta in domeniul protectie si paza - reprezinta un avantaj;

- cunostinte solide de operare PC (Word, Excel etc.);

- disponibilitate program prelungit;

- persoana meticuloasa, atenta la detalii;


Responsabilitati:

- monitorizarea si inregistrarea activitatilor desfasurate in zona de competenta;

- inregistrarea evenimentelor si raportarea lor prompta catre factorii de raspundere;

Doresti sa te alaturi echipei ?


Atasati-va CV-ul aici.

Va multumim pentru mesaj ! Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp !