CLIENTI

Birouri - Companiile ce au ca obiect de activitate managementul proprietatilor cat si companiile ce detin imobile de birouri primesc servicii specializate de securitate. Agentii sunt calificati nu numai pentru a mentine un nivel ridicat de securitate, dar si pentru a interactiona cu personalul societatilor aflate in incinta si cu vizitatorii. Acestia vor inregistra si indruma vizitatorii pentru o evidenta clara a persoanelor care intra in incinta imobilului.


Unitati productie - Unitatile de productie sunt cele mai complexe tipuri de obiective, prin tipologia atat de diferita a serviciilor.Planurile de paza si dispozitivele de paza difera in functie de amplasamentul si arhitectura obiectivului, tipologia si volumul productiei, dotarea tehnica de securitate, etc.
Agentii nostri preiau multe din atributiile personalului companiei fiind responsabili pentru controlul accesului si tranzitul persoanelor si autovehiculelor, iesirea poduselor pentru livrare cu verificarea documentelor insotitoare, monitorizarea activitatilor curente si a zonelor importante prin intermediul camerelor de supraveghere. De asemenea, receptioneaza corespondenta si o distribuie, indruma persoanele la intrarea in obiectiv.


Financiare/Banci - Prezenta agentilor in incinta bancilor si institutiilor financiare, reprezinta o modalitate de prevenire a infractiunilor. Pe parcursul anului 2009, peste 100 de unitati financiar bancare au fost sanctionate pentru nerespectarea obligatiilor legale cu prevedere la asigurarea securitatii. Principalele probleme constatate au fost lipsa pazei cu factor uman, existenta unui plan de paza neactualizat ca urmare a modificarilor survenite, etc.
Pentru a preveni incidentele neplacute, agentii nostri au un grad inalt de pregatire si sunt echipati corespunzator postului. In cei 3 ani de parteneriat cu Leumi Bank Romania nu a fost inregistrat nici un caz de infractiune in incinta obiectivului.


Hoteluri/ Turism - Paza este asigurata cu efective echipate in uniforma, personalul de paza fiind in permanenta vigilent in privinta accesului si traficului persoanelor si autovehiculelor din incinta si zona adiacenta hotelului, cat si in privinta activitatilor de rutina desfasurate de catre personalul hotelului. Agentii sunt instruiti sa pastreze un profil cat mai discret, pastrand un grad de securitate maxim.


Retail/ Comercial - Clientii nostri din segmentul comercial variaza ca intindere a obiectivului si complexitatea acestuia: magazine, centre comerciale, retele de magazine, hipermarket-uri. Retele de magazine precum Kenvelo si Tom Tailor au beneficiat de serviciile noastre, inregistrand succese in prevenirea incidentelor de natura sa aduca prejudicii beneficiarului. In stransa legatura cu reprezentantii Politiei, agentii nostri au retinut un numar semnificativ de infractori, minimalizand astfel potentialele daune.


Rezidentiale - Siguranta familiei si caminului dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi. Agentii nostri asigura un filtru la accesul in zona resedintei dumneavoastra sau al complexului rezidential. Personalul nostru mentine linistea si ordinea in zona resedintei dumneavoastra, asigurand securitatea caminului dumneavoastra fara a afecta desfasurarea activitatilor cotidiene. Suntem renumiti pentru diplomatia si discretia cu care ne desfasuram activitatea. Serviciile de paza cu factor uman pot fi dublate prin serviciile de monitorizare si interventie.


Experienta in securitatea evenimentelor - Activitatea depusa ne recomanda prin asigurarea securitatii unor evenimente deosebite cum ar fi:

- Meciuri de fotbal in Liga I, Liga a III-a, Liga a IV-a, Neymar Jr's Five Romania (2018)

- Eveniment "Prima Evadare" (2018), Karpatia Ponei Show (2016, 2017, 2018), Karpatia Horse Show (2016, 2017, 2018),

- Meciuri de Polo

- Street Food Festival & Carnaval Bucuresti - 2018

- Colaborare cu case de productie filme si publicitate

- Petreceri firme si corporatii

- Vodafone Best Music – The Rolling Stones

- Bucharest Challenge 07 Grand Prix - Staff   Public Area

- Festivalul International Tuborg 2006

- German Fest – Holsten 2006, 2007

- SIAB 2007 – Standurile Renault, Nissan, Dacia si Vodafone

- The Black Eyed Peas – concertul si conferinta de presa

- The Movement for a climate in Crisis – concertul pentru o lume mai curata

- Beck’sperience Tournament 2010 - 2011

Au incredere in noi