SERVICII

Paza si protectie

Suntem partener de incredere pentru companii de top din toate judetele tarii, care au diverse domenii de activitate.


Serviciile de paza oferite de firma noastra sunt personalizate, astfel incat fiecare client sa beneficieze de servicii integrate, la cele mai inalte standarde de calitate. Plecand de la aceste premise ne adaptam in functie de particularitatile fiecarui obiectiv, astfel incat serviciile sa acopere toate nevoile clientilor. Toate serviciile noastre sunt acoperite de polita de raspundere civila, in valoare de 1 000.000 euro.


In urma analizei la care vor fi supuse obiectivele, specialistii nostri vor intocmi si supune aprobarii dumneavoastra solutia completa, utilizand atat mijloace tehnice cat si prezenta si interventia factorului uman. Se vor lua in considerare specificul obiectivului, locatia si intinderea acestuia, rulajul valoric, gradul de risc si alte particularitati ce ar putea influenta nivelul de securitate. Activitatea agentilor nostri este verificata permanent, atat prin sistemele video, cat si prin controale efectuate de reprezentantii COMPANIA DE PAZA R.O.


Departamentul de paza si protectie este constituit din agenti instruiti special (fizic, teoretic si psihologic), in functie de specificul fiecarui obiectiv in parte. Personalul este echipat cu uniforma specifica firmei noastre sau tinuta oficiala.

Avem toate calificarile necesare pentru a indeplini misiunea de a va proteja bunurile si a va asigura siguranta, insa ce ne diferentiaza este modul de lucru profesional si punerea in practica a cunostintelor acumulate in cele mai prestigioase structuri profesionale de siguranta si protectie.

Monitorizare si interventie

Departamentul este constituit din cadre special pregatite pentru interventie in cazul alarmarii in cadrul obiectivelor. Personalul serviciului de interventie rapida este in contact permanent cu Departamentul Dispecerat, atat cu cel central cat si cu cele individuale din cadrul obiectivelor.

Participa constant la supravegherea activitatii de paza, prin efectuarea de controale, si suplinirea agentilor din posturi atunci cand este cazul.

Pentru detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari telefonic: 021.321.59.09 sau puteti completa formularul de cerere oferta de mai jos.

Proiectare si instalare de sisteme de alarma

Departamentul tehnic, avizat si licentiat in anul 2007, are ca scop proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor electronice de paza si alarmare si CCTV, precum si consultanta in domeniu. Specialisti cu experienta va stau la dispozitie telefonic: 021.321.59.09 sau prin e-mail la adresa: tehnic@companiadepaza.ro

Insotire si transport de valori

COMPANIA DE PAZA R.O efectueaza paza si transportul bunurilor si valorilor importante comform legii 333/2003, folosind mijloace specifice: agenti special instruiti, masini blindate sau special echipate, mijloace de comunicatie si armament.

Serviciul de transport se poate asigura cu masini speciale de transport ale societatii noastre.

Garda de corp

Echipa de insotire si protectie VIP este formata din cadre pregatite in structurile de aparare si siguranta nationala. Personalul acestui departament pastreaza un nivel minim de expunere a obiectivului protejat si se asigura ca persoanele in cauza isi desfasoara activitatile din calendarul personal sau de afaceri, la un grad maxim de securitate.

De-a lungul activitatii, COMPANIA DE PAZA R.O a asigurat paza si protectia unor demnitari si oameni de afaceri la cel mai inalt nivel de profesionalism.

Pentru detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari telefonic: 021.321.59.09;

Consultanta de securitate

Consultanta de securitate se defineste, conform art. 20 (6) al Legii 333/2003, prin asistenta cu privire la activitatile de paza, protectie specializata a persoanei, paza a transporturilor de bunuri si valori.

Analiza de risc la securitatea fizica este obligatorie la toate societățile comerciale înființate până la data de 16 iunie 2012, conform HG 301/2012, ce presupune intocmirea de analize, evaluari si rapoarte asupra riscurilor la adresa securitatii persoanei, proprietatii, mediului sau bunurilor, prin oameni calificati si inscrisi in RNERSF - Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica.

Sunteti interesat de:

Va multumim pentru mesaj ! Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp !

Au incredere in noi