Clienți

Birouri

Companiile ce au ca obiect de activitate managementul proprietăților cât și companiile ce dețin imobile de birouri primesc servicii specializate de securitate.

Agenții sunt calificați nu numai pentru a menține un nivel ridicat de securitate, dar și pentru a interacționa cu personalul societăților aflate în incintă și cu vizitatorii. Aceștia vor înregistra și îndruma vizitatorii pentru o evidență clară a persoanelor care intră in incinta imobilului.

Unități de producție

Agenții noștri preiau multe din atribuțiile personalului companiei fiind responsabili pentru controlul de acces și de tranzit al persoanelor și al autovehiculelor, ieșirea poduselor pentru livrare cu verificarea documentelor însoțitoare , monitorizarea activităților curente și a zonelor importante prin intermediul camerelor de supraveghere. De asemenea, recepționează corespondența și o distribuie, îndrumă persoanele la intrarea în obiectiv.

Unitățile de producție sunt cele mai complexe tipuri de obiective, prin tipologia atât de diferită a serviciilor implicite. Planurile de pază și dispozitivele de pază diferă în funcție de amplasamentul și arhitectura obiectivului, tipologia și volumul producției, dotarea tehnică de securitate, etc.

Financiare/Bănci

Prezența agenților în incinta băncilor și instituțiilor financiare, reprezintă o modalitate eficientă de prevenire a infracțiunilor. Pe parcursul anului 2009, peste 100 de unități financiar-bancare au fost sancționate pentru nerespectarea obligațiilor legale cu prevedere la asigurarea securității. Principalele probleme constatate au fost lipsa pazei cu factor uman, existența unui plan de pază neactualizat ca urmare a modificărilor survenite, etc.

Pentru a preveni incidentele neplăcute, agenții noștri au un grad înalt de pregătire și sunt echipați corespunzător postului. În cei 3 ani de parteneriat cu Leumi Bank România nu a fost înregistrat nici un caz de infracțiune în incinta obiectivului.

Hoteluri/Turism

Pază este asigurată cu efective echipate în uniformă , personalul de pază fiind în permanență vigilent în privința accesului și fluxului persoanelor și autovehiculelor din incinta și zona adiacentă hotelului, cât și în privința activităților de rutină desfășurate de către personalul hotelului.

Agenții sunt instruiți să păstreze un profil cât mai discret, asigurând în același timp un grad maxim de securitate .

Retail/Comercial

Clienții noștri din segmentul comercial variază ca întindere a obiectivului și complexitatea acestuia: magazine, centre comerciale, rețele de magazine, hipermarket- uri.

Rețele de magazine precum Kenvelo și Tom Tailor au beneficiat de serviciile noastre, înregistrând succese în prevenirea incidentelor de natură să aducă prejudicii beneficiarului. În strânsă legătură cu reprezentanții Poliției, agenții noștri au reținut un număr semnificativ de infractori, minimalizand astfel potențialele daune.

Rezidențiale

Siguranța familiei și căminului dumneavoastră reprezintă o prioritate pentru noi. Agenții noștri asigură un filtru la punctul de acces în zona reședinței dumneavoastră sau al complexului rezidențial. Personalul nostru menține liniștea și ordinea în zona reședinței dumneavoastră, asigurând securitatea căminului dumneavoastră fără a afecta desfășurarea activităților cotidiene.

Suntem renumiți pentru diplomația și discreția cu care ne desfășurăm activitatea. Serviciile de pază cu factor uman pot fi dublate prin serviciile de monitorizare și intervenție.

Experiență în securitatea evenimentelor

Activitatea depusă ne recomandă prin asigurarea securității pentru evenimente deosebite, cum ar fi:

 • Meciuri de fotbal în Liga I, Liga a III-a, Liga a IV-a, Neymar Jr’s Five România (2018)
 • Eveniment Prima Evadare (2018), Karpatia Ponei Show (2016, 2017, 2018), Karpatia Horse Show (2016, 2017, 2018)
 • Meciuri de Polo
 • Street Food Festival & Carnaval București (2018)
 • Colaborare cu case de producție filme și publicitate
 • Petreceri firme și corporații
 • Vodafone Best Music – The Rolling Stones
 • Bucharest Challenge 07 Grand Prix – Staff Public Area
 • Festivalul Internațional Tuborg (2006)
 • German Fest – Holsten (2006, 2007)
 • SIAB 2007 – Standurile Renault, Nissan, Dacia și Vodafone
 • The Black Eyed Peas – concertul și conferință de presă
 • The Movement for a climate in Crisis – concertul pentru o lume mai curată
 • Beck’sperience Tournament 2010 – 2011

Au încredere în noi

Companii care folosesc seviciile noastre