Servicii

Pază și protecție

Monitorizare și intervenție

Proiectare și instalare sisteme de alarmă

Însoțire și transport valori

Gardă de corp

Consultanță de securitate

Pază și protecție

 

Suntem partener de încredere pentru companii de top din toate județele țării, care au diverse domenii de activitate.

Serviciile de pază oferite de firma noastră sunt personalizate, astfel încât fiecare client să beneficieze de servicii integrate, la cele mai înalte standarde de calitate. Plecând de la aceste premise ne adaptăm în funcție de particularitățile fiecărui obiectiv, astfel încât serviciile să acopere toate nevoile clienților. Toate serviciile noastre sunt acoperite de polița de răspundere civilă, în valoare de 1 000.000 euro.

În urma analizei la care vor fi supuse obiectivele, specialiștii noștri vor întocmi și supune aprobării dumneavoastră soluția completă, utilizând atât mijloace tehnice cât și prezența și intervenția factorului uman. Se vor lua în considerare specificul obiectivului, locația și întinderea acestuia, rulajul valoric, gradul de risc și alte particularități ce ar putea influența nivelul de securitate. Activitatea agenților noștri este verificată permanent, atât prin sistemele video, cât și prin controale efectuate de reprezentanții COMPANIA DE PAZĂ R.O.

Departamentul de pază și protecție este constituit din agenți instruiți special (fizic, teoretic și psihologic), în funcție de specificul fiecărui obiectiv în parte. Personalul este echipat cu uniformă specifică firmei noastre sau ținută oficială.

Avem toate calificările necesare pentru a îndeplini misiunea de a vă proteja bunurile și a vă asigura siguranța, însă ce ne diferențiază este modul de lucru profesional și punerea în practică a cunoștințelor acumulate în cele mai prestigioase structuri profesionale de siguranță și protecție.

Monitorizare și intervenție

 

Departamentul este constituit din cadre special pregătite pentru intervenție în cazul alarmarii în cadrul obiectivelor.

Personalul serviciului de intervenție rapidă este în contact permanent cu Departamentul Dispecerat, atât cu cel central cât și cu cele individuale din cadrul obiectivelor.

Participă constant la supravegherea activității de pază, prin efectuarea de controale, și suplinirea agenților din posturi atunci când este cazul.

Proiectare și instalare sisteme de alarmă

 

Departamentul tehnic, avizat și licențiat în anul 2007, are ca scop proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor electronice de pază, monitorizare CCTV și alarmare, precum și consultanță în domeniu. Specialiști cu experiență vă stau la dispoziție

Însoțire și transport valori

 

COMPANIA DE PAZĂ R.O efectuează pază și transportul bunurilor și valorilor importante comform legii 333/2003, folosind mijloace specifice: agenți special instruiți, mașini blindate sau special echipate, mijloace de comunicație și armament.

Serviciul de transport poate fi asigurat cu mașini speciale de transport ale societății noastre.

Gardă de corp

 

Echipa de însoțire și protecție VIP este formată din cadre pregătite în structurile de apărare și siguranță națională. Personalul acestui departament păstrează un nivel minim de expunere a obiectivului protejat și se asigură că persoanele în cauza își desfășoară activitățile din calendarul personal sau de afaceri, la un grad maxim de securitate.

De-a lungul activității, COMPANIA DE PAZĂ R.O a asigurat pază și protecția pentru demnitari și oameni de afaceri la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Consultanță de securitate

 

Consultanța de securitate se definește, conform art. 20 (6) al Legii 333/2003, prin așistenta cu privire la activitățile de pază, protecție specializată a persoanei, pază a transporturilor de bunuri și valori.

Analiza de risc la securitatea fizică este obligatorie pentru toate societățile comerciale înființate până la dată de 16 iunie 2012, conform HG 301/2012, ce presupune întocmirea de analize, evaluări și rapoarte asupra riscurilor la adresa securității persoanei, proprietății, mediului sau bunurilor, prin oameni calificați și înscriși în RNERSF – Registrul Național al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică.

Doriți să colaborăm?

Pentru cereri de ofertă, completați formularul de mai jos

    Prin apăsarea butonului *Cere ofertă* interpretăm că ați citit și sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.